Juleverksted: Sunn Julegodteri
Dec
8
6:00 PM18:00

Juleverksted: Sunn Julegodteri

Kom i julestemning og lær å lage sunn julegodteri til jul. Du lager selv dine egen julegodter. Ingrediensene er fri for melk-, egg-, gluten-, og raffinert sukker.

Kurset holdes den 8 Desember hos Bailine på Sola, fra kl 1800 - 2100.

Kurset holdes av Siv Janne C Salomonsen som er RAW Food chef og har lang erfaring med RAW Food og plantebasert matlaging. For mer informasjon om Siv Janne, se; www.sivjanne.no

Vi lager blant annet, mørk sjokolade, energikuler, sjokolade trøffel, hasselnøtt og sjokoladekake.

Vi pakker noe fint inn- som en gave til deg selv eller andre.

Max 15 deltakere, ta med innpakning.

 

Dato:                   8. Desember (bindende påmelding innen 5/12)

Tid:                     1800 - 2100

Sted:                   Bailine Sola, Skvadronvegen 1

Pris:                   400,-

Påmelding til:    Grethe Seljeskog, Bailine Sola

                          E-mail: sola@bailine.no

View Event →
Kursinvitasjon "Spis deg sunn og frisk" - nivå I
May
23
7:00 PM19:00

Kursinvitasjon "Spis deg sunn og frisk" - nivå I

Ønsker du mer energi og bedre helse, men vet ikke helt hvordan få det til eller komme i gang? Da kan dette mat kurset være noe for deg!

Kursinvitasjon "Spis deg sunn og frisk" - nivå I


Mandag 23 Mai kl 19.00 - 22.00


Kurset tar utgangspunkt i rå og levende plantekost som er rik på vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiber. Et kosthold som består av mye fersk og rå plantekost vil ikke bare hjelpe å forebygge manglende energi, men også forebygge sykdom. Rå plantekost inneholder også mye enzymer og fiber som bidrar til god fordøyelse og gir mye næring.

Jeg vil ta utgangspunkt i en dags meny som inkluderer frokost, lunch, middag og dessert. Dere får utdelt et hefte med 6-8 ulike oppskrifter som jeg vil demonstrere og lage for dere, mens jeg forteller litt om maten og næringsinnhold. Dere vil se og smake de ulike rettene etterhvert som den lages. 

Kurset passer for de av dere som er opptatt av å ta vare på god helse, ønsker å forebygge sykdom, eller for de av dere som har en helseutfordring som dere ønsker å forbedre.

Kurslokalet er i lokalet til kjøkkenleverandør Midbøe AS (HTH Stavanger), på Lagårdsveien 65 i Stavanger. Det er lett tilgang til lokalet fra Lagårdsveien, og parkering på utsiden. Kurset har en varighet på 3 timer.

Påmelding med navn, e-mail adresse og telefonnummer til: post@sivjanne.no


Siv Janne er utdannet sykepleier og har tilleggsutdanning i kost- og ernæring. I tillegg har hun en mastergrad i Helsevitenskap med fordypning i ernæring. Hun har lang erfaring som vegetarianer og rawfood advokat, og har en dyp lidenskap for sammenheng mellom mat og helse. Som autorisert "raw food chef" fra Creative Health Institute i Michigan, USA, holder hun både kurs og foredrag om helsefordeler med plantebasert mat, rawfood og detox. For mer informasjon om Siv Janne, se; www.sivjanne.no


Dato: Mandag 23 mai 2016

Tid: 19.00 - 22.00

Sted: Midbøe AS (HTH Stavanger)Lagårdsveien 65, 4010 Stavanger

Pris: Kr 400,-

Kontaktinformasjon og påmelding: 

Siv Janne C Salomonsen

E-mail: post@sivjanne.no

Mobil: 41161999

 

 

 

 

 

View Event →